Hej och välkommen till Emelie’s Kroppsvård!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Här kommer du under hösten att kunna läsa och följa Emelie’s Kroppsvårds blogg!
Redan nu kan du följa de senaste nyheterna via Facebook och Instagram.
Vill du boka in en behandling redan idag? KLICKA HÄR

Kommentera gärna vad du skulle vilja läsa om här på bloggen!
Ex, Tips om hur du kan behandla dig själv mellan behandlingar, kost & näring, inspiration till träning och rörlighetsövningar, nyttiga recept, min vardag som kroppsterapeut, olika utbildningar och behandlingar som jag själv går på, hur du gör din egen ekologiska hudvård eller om du har några andra idéer inom hälsa som du är nyfiken på att läsa mer om 🙂

Ha en skön sommar!

[/et_pb_text][et_pb_social_media_follow follow_button=”on” _builder_version=”3.9″][et_pb_social_media_follow_network social_network=”facebook” url=”https://www.facebook.com/emelieskroppsvard/?ref=bookmarks” _builder_version=”3.9″ background_color=”#3b5998″ follow_button=”on” url_new_window=”on”]facebook[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”instagram” url=”https://www.instagram.com/emelieskroppsvard/?hl=sv” _builder_version=”3.9″ background_color=”#ea2c59″ follow_button=”on” url_new_window=”on”]instagram[/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow][et_pb_button button_url=”https://www.bokadirekt.se/places/emelies-kroppsv%C3%A5rd-5212″ button_text=”BOKA TID” _builder_version=”3.9″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *